Govindam Oy on Krishna-liikkeen jäsenten ylläpitämä yritys, joka keskittyy temppelin puodissa ja verkkokaupassa olevien tavaroiden ja kirjojen myyntiin, ja pienimuotoiseen pitopalvelutoimintaan. Liiketoiminnasta saatavilla tuloilla tuetaan Krishna-liikkeen Helsingin temppeliä.

Krishna-liike on yksi kasvisruokakulttuurin uudisraivaajista Suomessa. Se on vuodesta 1984 nojannut järkähtämättä vediseen keittiö-filosofiaan, jonka kulmakivenä on, terveydellisten ja ekologisten arvojen lisäksi, henkiset tavoitteet. Bhakti-joogan periaatteiden mukainen epäitsekäs ja antaumuksellinen tietoisuus on tärkein raaka-aine, jota myös Govindamin henkilökunta jalostaa hellan äärellä. Vaikka vihannekset, vilja, linssit, pavut, pähkinät, siemenet, hedelmät, yrtit ja väkivallattomasti saadut maitotuotteet mielletään yleisesti eettiseksi ihmisravinnoksi, harva tulee pohtineeksi, miten syöminen vaikuttaa luonteeseemme ja ominaisuuksiimme. Govindam poikkeaa muista vastaavien palveluiden tarjoajista siten, että se huomioi kehon lisäksi myös sielun tarpeet.  

Govindam Oy:n pitopalvelusta voit tilata arkisin lounasannoksia työpaikoille ja kotiin, tai hakea ne itse Malminkylän kartanon noutopisteestä.

Suomessa vallitsevan poikkeustilan vuoksi kuljetamme nyt myös sunnuntaijuhla- ja festivaaliaterioita kotiovelle.

Image
Image
Image