Kasvisruokakurssit


Tervetuloa kasvisruokakurssille Govindam -ravintolan keittiöön Helsingissä!
Kurssi toimii johdantona intialaiseen ruokaperinteeseen. Sen aikana pääset upottamaan kätesi taikinaan ja tarttumaan kauhanvarteen kahdeksan hengen pienryhmässä. Opit valmistamaan mm. ayurveedistä gheetä, juureen leivottua pannuleipää ja tuorejuustoa. Tutustut hauskalta kuulostaviin mausteisiin, kuten hingiin, kalonjiin ja kala namakiin, joista syntyy ruuansulatusta edistäviä, aromikkaita masaloita eli mausteseoksia. Lisäksi opit keittämään Basmati-riisin niin, ettei se jämähdä puuroksi! Kurssilla perehdytään myös valmistusmenetelmiin, joilla pavuista ja linsseistä saa loihdittua sekä suolaisia että makeita herkkuja.

Kurssimaksu on 45€/henkilö (opiskelijoille ja työttömille hinta on 40€/henkilö). Maksu sisältää reseptiikan, kevyen alkupalan ennen keittiöön menoa, opetuksen, ja tietysti aterioinnin. Aikaa tähän kaikkeen kuluu reipas kolme tuntia. Kurssit sopivat yksityishenkilöille, yhdistyksille, kaveriporukoille ja yrityksille.

Opettajana toimii Lakshmi Wennäkoski-Bielicki, joka on pari vuotta sitten julkaissut englanninkieliset ruokakirjan Pure Vegetarian.

Yhteydenotot, kysymykset ja ilmoittautumiset:

Lakshmi Wennäkoski-Bielicki
Puh: 044-3008108
Email: info@govindam.fi

Paikka:

Govindam Malmi
Latokartanontie 11
00700 Helsinki
Seuraava kasvisruokakurssi järjestetään 7.6.2017. Ilmoittaudu mukaan!

Kurssi pidetään Kasvisravintolamme tiloissa Malmilla, osoitteessa Latokartanontie 11, kello 17:30- 21:00.

Ilmoittautumiset: Info@govindam.fi

Ole nopea, sillä paikkoja on rajoitetusti. 🙂